Pravno obvestilo

Spletna stran zajema vse spletne strani na naslovu papirnica-aladin.si. Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršen koli način vključeni v spletno stran papirnica-aladin.si, je Papirnica Aladin Mateja Vušnik s.p., Ob Suhi 5b, 2390 Ravne na Koroskem (v nadaljevanju papirnica-aladin.si).

Vsebina, ki je objavljena na spletni strani je last papirnica-aladin.si in je avtorsko zaščitena, uporablja se lahko le v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je kakršno koli kopiranje, reproduciranje, razpečevanje ali kakršno koli drugo posredovanje pisnega in grafičnega materiala delno ali v celoti brez pisne odobritve uredništva papirnica-aladin.si. To velja za vso grafično in pisno gradivo ter gradivo kakršne koli druge oblike, ki je objavljeno na spletni strani papirnica-aladin.si, ter na vseh njenih poddomenah in straneh. Vse pravice so pridržane.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s spletno stranjo papirnica-aladin.si nas kontaktirajte po telefonu +386 (02) 620 87 98 ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..